StoneMason Group ApS

HR & Presse

StoneMason ApS har ejerandele og en aktiv rolle i en række danske selskaber. Som et centralt organ i virksomhederne har StoneMason ApS, hånden på pulsen og stor indflydelse på den daglige drift. StoneMason ApS indsamler data om adfærd som dækker alt fra påvirkning af reklamer, indkøbsvaner, handlemønstre, identitetsforståelse, dannelse og meget andet.

Every fundation needs a cornerstone

We are the cornerstone of several companies

KroneWeb
Marketing
"Bureauet"
Bluma Group
E-commerce
"Shoppen"
Yuhu Medier
Underholdning
"Redaktionen"
KroneWeb er et dansk/svensk grafisk webbureau med speciale i søgeoptimering og digital marketing, målrettet små og mellemstore virksomheder i Danmark og Sverige. I skyggen af KroneWeb drives ScepterAgency som et internationalt reklamebureau med fokus på markedets større kunder.
BlumaGroup driver ecommerce og logistik med et varerlager på mere end 10.000 varenumre. Med dag til dag levering er Bluma Group en ikke ubetydelig spiller på det danske webshop-marked.
Yuhu Medier ejer og driver en række danske medier og portaler og smartphone Apps. Yuhu medier har samlet mere end 50.000 månedlige besøgende. Yuhu råder derfor over nogle af landets største trafikale knudepunkter online.